Figura de Octavi Intente y el cocinero Jordi Cruz.. Origen foto: La Cocina de los Valientes |
Una entrada reciente de Pau Arenós sobre el nuevo restaurante Atempo de Jordi Cruz me hace reafirmar en la importancia y responsabilidad de los compradores (finales, restaurantes y distribuidores ) para mantener y dar vida a los productores, seleccionando buenos productos, empresas responsables y buenas personas
Si de paso saben inspirarse en el trabajo de los artistas dando una dimensión más allá de lo gastronómico estricto, como en este caso se ha hecho usando la obra de Octavi Intente aún mejor
Ello sin perder de vista que el reciente famoseo de los cocineros pueda dar lugar a la prepotencia en el trato humano y económico con los productores
Entrada de Pau Arenós sobre Atempo:
Desprès resulta que no són tan fàcils de trobar (apart de que fan molts altres productes)
En les meves webs insisteixo en l'importància de que les empreses no s'acaben a la seva porta i que els distribuidors, punts de venda i al limit els consumidors en formen part
Una manera excel·lent de crear aquesta comunitat són els mapes de punts de venda però la majoria de empreses encara no els fan servir. Un bon exemple de mapes de punts de venda són els de Montana Colors (en un sector industrial com el de sprays de color) capaç de informar on pots trobar les botigues pròpies,la gamma completa dels productes o bé que sols tenen algún d'ells.
Wines Inform Assessors
Respete de les anxoves que no has trobat prou bones, no sé de quin dels productors de l'Escala són, però jo des de recentment em declaro fan incondicional de les Anxoves Solés en salaó -he abandonat la compra d'altres marques-
Wines Inform Assessors