We export wines and food from Spain. Demand it to winesinform@gmail.com

Puede pedir vinos y alimentos de España a winesinform@gmail.com

On the work of buyer . If you need olive oil, wine or food from Spain write to winesinform@gmail.com

See some products and prices (Excel file) at www.winesinform.com/OfertaPublicaBodegasWeb.xls

Importer Sheet and Winery Sheet: Advises

Sobre el trabajo de comprador . Si necesita aceite de oliva, vino o alimentos de España escriba a winesinform@gmail.com

Vea algunos productos y precios (Hoja Excel) en www.winesinform.com/OfertaPublicaBodegasWeb.xls

Ficha de importador y Ficha de bodega: Consejos


miércoles, 25 de enero de 2017

La importancia de los restaurantes en dar visibilidad y prestigio a los productores de alimentos que lo merecen ... y a los artistas. Restaurante Atempo de Jordi Cruz. Comentario de Wines Inform Assessors

La importancia de los restaurantes en dar visibilidad y prestigio a los productores de alimentos que lo merecen ... y a los artistas. Restaurante Atempo de Jordi Cruz. Comentario de Wines Inform Assessors

La importància dels restaurants a donar visibilitat i prestigi als productors d'aliments que ho mereixen ... i als artistes. Restaurant Atempo de Jordi Cruz. Comentari de Wines Inform Assessors

The importance of restaurants in giving visibility and prestige to food producers who deserve it ... and artists. Atempo Restaurant by Jordi Cruz. Comment by Wines Inform Assessors


Figura de Octavi Intente y el cocinero Jordi Cruz.. Origen foto: La Cocina de los Valientes


Una entrada reciente de Pau Arenós sobre el nuevo restaurante Atempo de Jordi Cruz me hace reafirmar en la importancia y responsabilidad de los compradores (finales, restaurantes y distribuidores ) para mantener y dar vida a los productores, seleccionando buenos productos, empresas responsables y buenas personas


Si de paso saben inspirarse en el trabajo de los artistas dando una dimensión más allá de lo gastronómico estricto, como en este caso se ha hecho usando la obra de Octavi Intente aún mejor


Ello sin perder de vista que el reciente famoseo de los cocineros pueda dar lugar a la prepotencia en el trato humano y económico con los productores


Entrada de Pau Arenós sobre Atempo:


Comentario de Wines Inform Assessors:




Una entrada que és d'agraïr. Em fa plaer saber l'evolució de Solergibert .amb vins de sumoll i el saber que el terrassenc Octavi Intente es valorat i emprat com artista -qui tingui interés pot veure el magnífic mural al Forn Carné de la Pça de l'Ajuntament de Terrassa
Respete de les anxoves que no has trobat prou bones, no sé de quin dels productors de l'Escala són, però jo des de recentment em declaro fan incondicional de les Anxoves Solés en salaó -he abandonat la compra d'altres marques-
Wines Inform Assessors
  • No conec les anxoves Solés, així que queda apuntat. Gràcies per la recomanació.
    ResponderEliminar
  • Jo fins fa poc tampoc les coneixia...Malgrat que tenen una excelent web (on per cert parlen i posen link a la competència -fet excepcional- sembla que és l'empresa més antiga de L'Escala
    Desprès resulta que no són tan fàcils de trobar (apart de que fan molts altres productes)
    En les meves webs insisteixo en l'importància de que les empreses no s'acaben a la seva porta i que els distribuidors, punts de venda i al limit els consumidors en formen part
    Una manera excel·lent de crear aquesta comunitat són els mapes de punts de venda però la majoria de empreses encara no els fan servir. Un bon exemple de mapes de punts de venda són els de Montana Colors (en un sector industrial com el de sprays de color) capaç de informar on pots trobar les botigues pròpies,la gamma completa dels productes o bé que sols tenen algún d'ells.
    Wines Inform Assessors





  • No hay comentarios: